Welkom op levindaworldoffragdoll.

Bekijk ook onze Facebook pagina!

katten 10%

www.ZooBio.nl
Pets-Expert.nl

Welkom

Welkom op Levindaworldoffragdoll.

Mijn naam is Hanna Bolhuis en ik woon samen met mijn man Chris en onze 3 kinderen ( Lenny, Vincent en Melinda) in Havelte, Drenthe.

In 2010 ben ik op zoek gegaan naar een poes wat bij ons gezin zal kunnen passen. Mijn man is een echte poesen man en ik zelf was meer van de honden, al zoekent naar een ras poes kwam ik de Ragdoll tegen deze trok zo mijn aandacht dat ik me er helemaal in verdiept heb. ik heb mijn man verteld over de Ragdoll en die was net zo enthousiast als ik. we besloten om opzoek te gaan naar een geschikte fokker en hebben hier onze eerste ragdoll aangeschaft dit was Ghita en blue point poes. Ghita heeft ons zo verlieft laten worden op dit ras dat we zijn gaan uitbereiden en fokker zijn gaan worden om ook andere mensen zo blij te gaan maken met een geweldig lief aanhankelijk Ragdoll poes.

De naam Levinda komt af van onze 3 kinderen Lenny, Vincent, Melinda.  world of ragdoll naar ons idee hebben we hier een heel mooi plek gemaakt voor onze ragdolls wat dus echt hun wereld is.

Ik hoop een steentje te kunnen bijdragen om dit ras te verbreden, zodat de Ragdolls hier in Nederland bekender worden.

Op deze site kun je onder meer vinden welke poezen ik heb, welke katers, het uiterlijk en de gezondheid van een ragdoll en als u helemaal verkocht bent, is het mogelijk om een keer een kijkje te komen nemen bij ons thuis.

 Ik wens u veel kijkplezier toe op mijn website en als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met ons. (klik hier voor informatie: telefoon of e-email) 

Vriendelijke groet,
Hanna Bolhuis

 

 

 

Momenteel zijn er nog kittens beschikbaar

 

Nestje van Shadow heeft nog kittens 

 

 

 

Nestje van Kylie heeft nog kittens

 

 

 

 

 


Levindaworldoffragdoll